torstai 19. huhtikuuta 2012

kokeiltiin jo poistua kentältäkin..

Käväsin taas Kanelia liikuttamas. Likka sai pitää tiistain ja keskiviikon vapaata sään ja mun menojen takia. Tänään sit oli niin kaunis ilma, että pakko oli metsälenkin jälkeen päästä tallille.

Ihan ensiksi, en tiiä oonko pitäny satulavyötä liian löysällä, mutta tänään sai kiristää yhden reiän tiukemmalle :D

Alkukäyntiä ei Kaneli ois malttanu mennä vaan yritti nostaa vähän väliä ravia. Raviin ku päästiin niin aluksi mentiin taas hiukka kovempaa tahtiin eikä tuo keventäminen oikein meinannu onnistua. Loppu hyvin kaikki hyvin ja malttoi jo hidastaakin raviansa.

Laukka kierrokset meni oikein mallikkaasti. Muutaman kerran väisti kulmissa, mutta sain menemään ihan kunnolla kulmat ja hienot pääty-ympyrätkin. Laukka onnistui hyvin kumpaankin suuntaan ja nosti oikeat laukat. Valmennuksessa kun oli ongelmana, että mentiin välillä väärää laukkaa sekä ristilaukkaa.

Kenttäkierroksien jälkeen aattelin käydä kokeilemassa mitä Kaneli sanoo, kun tielle mennään. Tien päässä odotettiin, että autot menee ohitte, ja ei tuo niistä mitään meinannu vaikka muutama aika kovaakin meni.

Tiellä ei suostunu menemään reunassa vaan oja "pelotti". Yritin mennä pienelle peltotielle, mutta sinnekään ei menty. Taisteltiin jonkin aikaa, kun ei suostunut menemään eteen päin vaan peruutteli koko aika takas tallille päin. Lopuksi Päivi tuli Napin (shetlanninponi) kanssa avittamaan. Kumma juttu, kun sitten ei enää mitään ongelmaa ollu ja päästiin peltotielle käveleen :D Aluksi Nappi meni edellä, mutta lopulta sain Kanelin menemään yksin vähän matkan päässä Napista. Parhainta oli se, ettei piitannu olleskaan autoista mitkä paineli turvan edestä, hyvä mieli lähteä joku päivä maastoilemaan :)

1 kommentti:

  1. Meillä oli ainaki alkuaikoina aina Poke Nasun kanssa mukana maastossa. Nasun kun oli paljo varmempi liikkumaan kaverin kanssa. Ja opetettiin Nasu kulkeen edellä. Joskus jos tuli oikein jännä paikka ni Marjo meni sit Poken kans ensi ohi ja Nasu seuras kiltisti perässä. Nyt sillä on jo sen verta järkeä päässä, et muutamaan otteeseen kaverin kans mennes Nasu onki ollu se järkevämpi osapuoli. :D

    VastaaPoista