maanantai 30. syyskuuta 2013

Hyppäys ajasta ikuisuuteen..

Paljon asioita on kerinny tapahtumaan sitten viime kirjoituksen. Muutaman asian listaan tähän alle niin on sitten selvillä mikä on elämäni tilanne tällä hetkellä:
- Muutto syyskuussa 2013 Seinäjoelle
- Oman asunnon osto \o/
- Ammattikorkeakoulun aloitus syksyllä 2013 (SeAMK/Restonomi/Aikuiskoulutus)
- Paluu takaisin ravintola-alalle
- Eläimet: D&G + L

Elämä Seinäjoella lähti hyvin käyntiin. Työpaikka löytyi, koulunkäynti alkoi sekä löysin vielä takas rakkaimman harrastuksen pariin, ratsastuksen. Ihaninta on kyllä ollut ehdottomasti oman kodin laittaminen kuntoon. Nyt sen tiedän, kun sanotaan, että omaa on aivan erilainen laittaa.






Kuukaus kerkes mennä hyvin, ennen kun sitten omaa tyhmyyttäni menin ja lensin kauniin volttilennon hevosen seljästä. Nyt nilkka paketissa kökin kotona sairaslomalla. Plaah. Kun ihminen, mikä menee päivät vauhdilla ja koko aika tehden jotain, laitetaan sairaslomalle vuodelepoon niin katastrofin ainekset ovat selvät. Voin siis sanoa, että pian rupeaa seinät kaatumaan päälle ja viiraamaan aivolohkoissa. Eilen havahduin sohvalla, kun iloisesti hymäilin jotain aivan käsittämätöntä ja tein käsilläni ilmaan ympyröitä ja taivutuksia. What's wrong whit me? :D Pienesti ehkä aiheutti huvitusta ja kiitin onneani, ettei kukaan ollut näkemässä.

 Syypää mun hymyyn (tai rikkoutuneeseen jalkaan ;))

 Kiitos Kizzen, jalkaan saatiin kuin  saatiinki kylmägeeliä sekä pinteli

Muutaman päivän päästä.


Ehkä tässä kotona olosta vielä tylsempää tekee juurikin se, ettei saa edes vieraita käymään kahvilla. Kaikki kaverit asuvat kauempana. No oman valinnan tein kun kauemmas lähdin ;)

Ja voi elämä, mitä kaikkea sitä kerkeääkään miettimään, kun yksin kotona makaa.. Omaa elämää tulee ehkä liikaakin pähkäiltyä, välillä jopa saa ittensä itkemään kun liikaa miettii. On tämä syksy vaan ihanaa aikaa, pimeys ja kylmyys.. Hurr... ;) Kyllä syksy kauniskin on, väriensä puolesta <3


xoxo, M

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti